Hlavní obsah

V Paříži našli kufr s tělem zavražděné dvanáctileté dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Tragicky skončilo pátrání po pohřešované 12leté francouzské školačce. Její tělo bylo v pátek kolem 23:00 nalezeno v kufru na rue d'Hautpoul v 19 pařížském obvodě, jen kousek od místa jejího zmizení, uvedla televize BFM TV.

Foto: Profimedia.cz

Policie v Paříži. Ilustrační foto

Článek

Pátrání začalo v pátek odpoledne, kdy se dívka nevrátila domů ze školy. Zhruba v 17:30 matka nahlásila zmizení dcery. Z kamerových záznamů budovy, kde rodina bydlí a otec oběti pracuje jako správce, vyplývá, že dívka do domu vstoupila v 15:20. Doprovázela ji zhruba dvacetiletá žena. Dívka poté beze stopy zmizela.

Podle jednoho svědka mladá žena později požádala o pomoc s kufrem, který s obtížemi nakládala do auta.

Podle prvních informací utrpěla dívka hluboké rány na krku. Byla spoutána páskou a ústa měla páskou přelepená. Na těle jsou čísla 1 a 0, která nebyla nakreslena perem ani skarifikována (tvořena jizvami). Mrtvola byla zakryta látkami. Vedle velkého kufru se zmrzačenou mrtvolou byly dva menší kufry. Během soboty by se měla provést pitva, která přesně určí příčiny smrti.

V souvislosti s vyšetřováním případu byli zadrženi čtyři lidé a byla na ně uvalena vazba, uvedla prokuratura.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám