Hlavní obsah

V kambodžském kasinu vypukl požár, 10 mrtvých a přes 30 zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejméně 10 lidí zahynulo během požáru kasina a hotelu v kambodžském městě Poipet, které se nachází u hranic s Thajskem. Informoval o tom kambodžský portál Fresh News s odvoláním na policii. Další tři desítky lidí byly zraněny. Hasiči ale upozorňují, že tragická statistika bude stoupat. Plameny se nepodařilo uhasit a v budově bylo přes 400 lidí.

Foto: Policie Poipet, Novinky

Požár hotelu a kasina ve městě Poipet v Kambodži

Článek

Zranění byli popáleni, otráveni kouřem nebo se zranili skokem z oken ve vyšších patrech budovy.

Podle listu Phnom Penh Post s odvoláním na šéfa místní správy může být uvnitř více než 400 lidí. Místní média upozorňují, že v době požáru se v budově nacházeli cizinci.

Ve městě Poipet vyrostlo mnoho kasin. Za legálním hazardem se tam sjíždějí thajští zákazníci, kasina jsou totiž v jejich vlasti zakázána, připomněla agentura AFP.

Některá místní média uvedla, že příčinou rozsáhlého požáru mohl být výbuch palivové nádrže, kde začalo hořet. Plameny se později rozšířily do obytných místností.

Hasiči se pokoušeli zvládnout oheň celou noc, ale požár se jim nepodařilo zcela uhasit. Záběry zveřejněné místní televizí ukazují, že budova je téměř celá vyhořelá, ale uvnitř stále hoří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám