Hlavní obsah

Učitelka na Slovensku nadýchala 2,8 promile. Má nepřítomný pohled, oznámili žáci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Třiapadesátiletá učitelka na základní škole v obci Mikušovce na západě Slovenska učila s téměř třemi promile alkoholu. Na její podivné chování upozornili vedení školy sedmáci, kteří s ní absolvovali hodinu tělocviku. Žena dostala okamžitou výpověď.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žáci sedmé třídy si šli na učitelku tělesné výchovy a geografie stěžovat za zástupkyní ředitelky. „Řekli jí, že učitelka na ně stále křičí a má nepřítomný pohled,“ uvedla ředitelka školy Viera Jakubková, která přivolala policii.

„Policisté naměřili učitelce 2,81 promile alkoholu. Policie přijala trestní oznámení, věc je ve stadiu prověřování a na základě zjištěných skutečností bude rozhodnuto ve smyslu ustavení trestního řádu,“ cituje web pravda.sk mluvčí trenčínské policie Katarínu Kuzmovou.

Učitelce mateřské školy na Slovensku naměřili v práci přes 1,8 promile

Zahraniční

Starostka obce Eva Holbová potvrdila, že případ se stal tuto středu. Učitelka dostala okamžitou výpověď. Ve škole pracovala od letošního září.

Podle webu čas.sk měla učitelka přijet do školy autem a popíjet vodku o přestávkách mezi vyučovacími hodinami ze sklenky od hořčice. Zatím není jasné, zda už do školy přijela opilá.

Reklama

Výběr článků

Načítám