Hlavní obsah

U kampusu americké univerzity se našla těla čtyř mrtvých studentů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká policie vyšetřuje smrt čtyř studentů Idažské univerzity, jejichž těla se našla v neděli v domě nedaleko univerzitního kampusu ve městě Moscow.

Foto: Profimedia.cz

Idažská univerzita ve městě Moscow.

Článek

Policie zatím neuvedla mnoho podrobností, ale případ šetří jako možné zabití. Tento termín obvykle znamená usmrcení jedné osoby druhou, aniž by bylo nutně zamýšlené nebo spáchané se zločinnými úmysly. Informovala o tom v pondělí agentura AP.

„S hlubokým smutkem vám sděluji, že byla univerzita vyrozuměna o smrti čtyř studentů univerzity v Idahu, kteří se patrně stali obětí zabití,“ uvedl na Facebooku rektor univerzity Scott Green a dodal, že z úcty k mrtvým bude v pondělí zrušena veškerá výuka.

Krátce po objevení těl vyzvala univerzita studenty, aby se zhruba na hodinu schovali do bezpečí, než vyšetřovatelé potvrdili, že jim nehrozí žádné nebezpečí.

Město Moscow je univerzitní komunita uhnízděná mezi zvlněnými kopci státu Idaho, asi 130 kilometrů jihovýchodně od washingtonského Spokane.

Mladík, který zabil při střelbě na americké škole 17 lidí, dostal doživotí

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám