Hlavní obsah

Rus se na turecké pláži chlubil zabíjením Ukrajinců. Vykázali ho z hotelu a skončil na policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruský turista, který se na pláži v Turecku před skupinou Ukrajinek chvástal zabíjením jejich krajanů na Donbasu, byl vykázán z hotelu a odveden na policii, informovala ukrajinská média. Na videu, které oběhlo sociální sítě, se rusky hovořící muž chlubí zabíráním území a Ukrajincům sděluje, že si užívá dovolenou za jejich peníze.

Foto: Profimedia.cz

Pláž poblíž města Kiriş v turecké provincii Antalya. Ilustrační foto

Článek

„Chcete to ukázat?…Víte, kolik takových, jako jste vy, jsem už zabil?“ hrozí na záběrech v jednu chvíli rusky hovořící turista Ukrajinkám, zatímco mává svým mobilním telefonem.

Na video, které v sobotu zveřejnila ukrajinská turistka, upozornil na svém telegramovém účtu novinář Konstantin Andrijuk. Incident se podle něj odehrál ve městě Kiriş v turecké provincii Antalya.

Slovní konflikt podle ukrajinské turistky začal poté, co Rus vyházel jejich věci z plážového lehátka, zatímco byly pryč a místo sám zabral. Po výhrůžkách se ukrajinské ženy podle svých slov obrátily na vedení hotelu, které jim poskytlo nepřetržitou ochranu. Později informovaly, že ruský turista byl z hotelu vykázán a byl odveden na policii. Ukrajinky to však považují za nedostatečné a požadují jeho deportaci z Turecka.

Výhrůžky smrtí

Rus přitom podle ukrajinské turistky hrozil, že přijde do hotelu a zabije ji i její děti. Kdosi přitom zveřejnil osobní údaje dotčené Ukrajinky, včetně adresy jejího bydliště - následně jí od Rusů začaly přicházet další výhrůžky, napsal web magazín Fokus.

Přes nás už ne. Turecko náhle zarazilo Rusku pokoutný dovoz západního zboží

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám