Hlavní obsah

Krejčíř prý zplodil nemanželské dítě. Milenku i miminko zahrnul luxusem

Johannesburg

Uprchlý podnikatel Radovan Krejčíř má údajně tříměsíčního syna s modelkou Marissou Christopherovou. Chlapce měli zplodit v době, kdy jeho manželka Kateřina pobývala na Seychelských ostrovech.

Foto: Themba Hadebe, ČTK/AP

Radovan Krejčíř před soudní síní v Palm Ridge v Johannesburgu

Článek

Podle soukromého vyšetřovatele Paula O’Sullivana, kterého citoval deník The Star, dopřává Krejčíř své milence a synovi značný luxus. Pětatřicetiletá modelka a bývalá playmate Christopherová žije prý ve vile v hodnotě asi 15 miliónů randů (téměř 28 miliónů korun), přestože je nezaměstnaná. Vlastní prý také několik aut luxusních značek. Majitel domu O’Sullivanovi údajně potvrdil, že vilu Christopherové pronajal sám Krejčíř.

Měla s ním být i v době zatčení

Christopherová i Krejčíř spekulace o svém vztahu několikrát veřejně popřeli, jihoafrickému deníku ho však prý potvrdilo několik zdrojů z řad bezpečnostních složek. Christopherová měla být s uprchlým českým podnikatelem údajně i v okamžiku jeho zatčení v loňském roce.

Foto: Werner Beukes/SAPA, ČTK

Manželka Radovana Krejčíře Kateřina

Krejčíř čelí v Jihoafrické republice obžalobě z podílu na vraždě Zimbabwana Phumlaniho Ncubea, z únosu a z pokusu o vraždu elitního policejního detektiva Nkosany „Zabijáka“ Ximby a právě soukromého vyšetřovatele Paula O’Sullivana, jenž Krejčířovy aktivity v JAR dlouhodobě sleduje.

Spojen s desítkou vražd

V Česku byl podnikatel pravomocně odsouzen k 10,5 roku vězení za více než půlmiliardový daňový únik a další kauzy ještě neskončily. V JAR žije od roku 2007. Přesídlil tam ze Seychel, kam utekl o dva roky dříve před policejním vyšetřováním v Česku.

Související téma:

Foto: Archiv, Právo

Radovan Krejčíř

Jihoafrická média Krejčíře spojují nejméně s desítkou dalších vražd a trestných činů. Podle reportérů byl jednou z klíčových postav johannesburského podsvětí, za žádný trestný čin zde ale zatím nebyl odsouzen.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám