Hlavní obsah

Kaddáfího syn měl rád orgie a sex na veřejnosti, tvrdí ukrajinská striptérka

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjev

Ukrajinská striptérka Naďa, která o sobě tvrdí, že byla dva roky ženou Kaddáfího druhého syna Sajfa Isláma, říká, že si podobně jako otec potrpěl na sexuální orgie. Uvedl to list Daily Mail s odvoláním na ukrajinská média.

Foto: Paul Hackett, Reuters

Kaddáfího syn Sajf Islám hovoří k novinářům ještě v době, kdy vládl Tripolisu jeho otec.

Článek

Naďa tvrdí, že se se Sajfem Islámem setkala, když pracovala jako striptérka v nočním podniku v Moskvě. Tam se seznámili a Sajf Islám ji prý požádal o ruku.

Uvedla, že kvůli němu konvertovala k islámu a nechala si udělat plastiku pohlaví, aby byla opět pannou.

„Zkoušela jsem mít normální rodinu, ale Sajf chtěl žít jako svobodný muž s milenkami a orgiemi,“ řekla v rozhovoru a dodala: „Náš dům vypadal spíše jako bordel. Bylo tam hodně jeho přátel a hodně žen.“

„Vzali jsme se podle náboženských tradic, konvertovala jsem k islámu, ale nikdo se mnou nezacházel jako s paní domu. Nebyl tam žádný respekt. Můj muž se ze mne pokoušel udělat submisivní orientální ženu a to jsem nemohla snést. To mě zlomilo, požíralo mne to zevnitř. A co bylo ještě důležitější, Sajf bral drogy a když byl pod vlivem narkotik, nebyl se schopen ovládat. Myslela jsem si, že by Sajf mohl změnit můj život v orientální pohádku, ale nefungovalo to,“ řekla listu Respublika.

Byl prý perverzní

Zmínila i to, že byl perverzní. „Například to rád dělal na veřejnosti. Pochopila jsem, že spolu nemůžeme žít.“

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Dopadený Sajf Islám Kaddáfí při letu do ZintánuVideo: Reuters

Podle ní vše vyvrcholilo hádkou v restauraci, po které ji zbil a vyhodil z okna. Uvedla, že byla 47 dní v kómatu a po vyléčení se vrátila do Moskvy. „Naposled jsme se viděli v roce 2008 a on navrhoval, že bychom mohli zase žít spolu. Byla jsem ale k němu chladná."

Dodala, že Muammar Kaddáfí s ní nikdy nemluvil, ale byl šokován chováním svého syna. Kaddáfí měl ukrajinskou ošetřovatelku, nic ale není známo o tom, že by jeho syn byl ženatý s Ukrajinkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám