Hlavní obsah

Devítiletý chlapec vyskočil v Thajsku z jedoucího vlaku, donutili ho kamarádi

Novinky, Michal Sobotka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nakhon Si Thammarat

Scénu jak z akčního filmu zaznamenala palubní kamera auta u přejezdu v thajském městě Nakhon Si Thammarat na jihu země. Hlavní postavou se stal devítiletý chlapec, který vyskočil z jedoucího vlaku údajně proto, že ho jeho kamarádi šikanovali, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Šikanovaný 9letý Thajec vyskočil z jedoucího vlaku, protože ho k tiomu donutili kamarádiVideo: Newsflare, AP

 
Článek

„Byl jsem v šoku, stejně jako všichni ostatní, kteří na přejezdu čekali za mnou. Ten kluk mohl snadno zemřít,“ uvedl Jinnawat Chinnapong, řidič auta, jehož kamera incident zachytila.

Buddhisté chtěli komín. Neschopná stavební firma pobořila chrám i krematorium

Koktejl

Hoch po kaskadérském kousku vyvázl jen s drobnými šrámy. Skok se mu povedlo dobře načasovat, protože dopadl na travnatý povrch vedle hlavní cesty. Po pádu se sám bez větších obtíží zvedl. Chinnapong mu přispěchal na pomoc a zavolal záchranku.

Po ošetření lékaři s chlapcem v nemocnici hovořila také policie. Té měl hoch vypovědět, že byl šikanován svými dvěma kamarády, kteří o něm říkali, že je holka a jestli je statečný, měl by z vlaku vyskočit.

Trojice se údajně měla dohodnout, že z vlaku vyskočí společně. Chlapec se ale nechal dvojicí ošálit a jako jediný vyskočil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám