Hlavní obsah

Sexuální hra v Německu se zvrtla, svázaný muž křičel v lese o pomoc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní případ vyšetřuje německá policie. Svědci objevili v lese 51letého svázaného muže, který křičel o pomoc. Jak se ukázalo, svázat se nechal od ženy kvůli sexuálním hrátkám, žena ovšem odešla a on se nedokázal pout zbavit.

Foto: Polizeiinspektion Nienburg / Schaumburg

Posed v lese, kde byl muž nalezen

Článek

Muže objevili ve středu kolem 19:30 cyklista a lovec v Schaumburském lese poblíž dolnosaského města Bückeburg, informuje v pátek s odvoláním na policii agentura APněmecká média.

Byl na posedu, který se používá pro lov jelenů, vzdáleném asi 250 metrů od asfaltové lesní cesty. Byl oblečený, ale svázaný s rukama a nohama za zády a s dámskými punčochami přetaženými přes hlavu.

Policie uvedla, že muže zřejmě svázala žena, s níž se seznámil online a s níž si dal v lese schůzku, v rámci „milostné hry“. Následně jí ale někdo zatelefonoval a ona z lesa náhle utekla, přičemž muže zanechala v bezmocném stavu.

Muž policistům řekl, že u sebe nosívá pro takové situace nůž, ale žena ho spoutala tak dobře, že nebyl schopný na něj dosáhnout.

Muž, který jinak neutrpěl žádné zranění, odmítl sdělit totožnost ženy. Policie případ vyšetřuje pro podezření na neposkytnutí pomoci a zbavení osobní svobody.

Slibovala mužům intimní hrátky, během nich je ale okrádala

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám