Hlavní obsah

Na šestiletého chlapce na Slovensku spadla fotbalová branka. Na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské neštěstí se odehrálo v úterý na fotbalovém hřišti v obci Iliašovce v Košickém kraji, když konstrukce branky usmrtila šestiletého Dávida. Informovala o tom televize Markíza.

Foto: TV Markíza

Chlapce na Slovensku zabila konstrukce branky

Článek

Starostka obce Anna Frankovičová potvrdila, že se jednalo o nešťastnou náhodu. Děti se snažily branku zvednout a přemístit, ale neudržely ji a těžká kovová konstrukce zasáhla jednoho z chlapců. „Podle dostupných informací byl kluk na místě mrtev,“ uvedla televize.

Na místě zasahovala policie a na fotbalovém hřišti se seběhli také rodiče dětí, které zde hrály fotbal. „Rodiči lomcovaly emoce, křičeli a plakali,“ líčil situaci server tvnoviny.sk.

Na Slovensku spadl ultralight patřící firmě známého moderátora, dva lidé zemřeli

Evropa

Starostka obce připustila, že děti zde hrály fotbal bez dozoru, ale konstatovala, že fotbalové hřiště je veřejně přístupné. „Na hřišti se měl odpoledne konat trénink, ale trenér se nemohl dostavit a trénink byl zrušen,“ uvedla televize.

„Posádka leteckých záchranářů z Popradu byla požádána o urgentní let do obce Iliašovce k dětskému pacientovi. V průběhu letu však byli záchranáři z akce odvoláni, žel, kvůli zraněním, která byla neslučitelná se životem,“ informovala mluvčí leteckých záchranářů Zuzana Hopjaková.

Foto: TV Markíza

Chlapce na Slovensku zabila konstrukce branky

Reklama

Související témata:
Iliašovce

Výběr článků

Načítám