Hlavní obsah

S Bushem Schwarzenegger, s Kerrym Springsteen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Hvězdy showbusinessu, hrdina akčních filmů Arnold Schwarzenegger a rockový zpěvák Bruce Springsteen, zakončí předvolební boj v USA. Po boku demokratického kandidáta Johna Kerryho se objeví na shromážděních ve státech Ohio a Wisconsin, kde se předpokládá velmi těsný výsledek, Bruce Springsteen.

Foto: Pivovar Starobrno
Článek

Podle všeho se zúčastní i závěrečného předvolebního veřejného setkání demokratů 1. listopadu v Clevelandu (Ohio).

Již delší dobu začínají všechny Kerryho srazy Springsteenovým hitem No Surrender (nevzdávat se). Na podporu demokratického kandidáta rocker uspořádal turné v rámci akce Vote for change (Hlasujte pro změnu) . Té se účastnily i skupiny R.E.M [celý článek] a Pearl Jam.

Schwarzenegger bez sexu

Arnold Schwarzenegger, který se stal guvernérem Kalifornie a je jedním z nejoblíbenějších republikánů v zemi, podpoří Bushe při jeho pátečním setkání s voliči v Ohiu.

Angažuje se, přestože s republikánským kandidátem nesouhlasí ohledně potratů a některých dalších otázek. Činí tak, přestože jeho manželka patří k rodu Kennedyů a otevřeně se hlásí k demokratům. Filmová hvězda připustila, že podpora Bushe mu  komplikuje soukromý život. Jeho žena s ním už dva týdny odmítá spát.

Reklama

Výběr článků

Načítám