Hlavní obsah

Republikánského politika v USA přistihli, jak masturbuje u školky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svůj program stavěl na ochraně dětí před progresivní levicí, nakonec musela policie chránit děti před ním. Americký politik Randy Kaufman z Republikánské strany, který kandiduje do správní rady školního obvodu v Arizoně, byl začátkem října zatčen za masturbaci v blízkosti školky. Při výslechu uvedl, že byl ve stresu.

Foto: Ellen McNamara/Twitter

Republikánský kandidát do správní rady školního obvodu Randy Kaufman

Článek

Přistižen při činu byl politik 4. října odpoledne jedním z místních policistů, který zrovna prováděl rutinní hlídku u nedaleké školy Rio Saldado College ve městě Surprise ve státě Arizona.

Podle policejní zprávy, kterou získal server TMZ, seděl Kaufman ve svém nákladním voze značky Ford zaparkovaném poblíž školky Wirtzie's Preschool a Child Care Center, kde si zrovna na zahradě hrály děti.

„Okamžitě jsem zpozorněl, když jsem viděl, že má (pan Kaufman) kalhoty spuštěné do půli stehen, je odhalený a ukazuje svůj plně ztopořený nahý penis,“ uvádí se ve výpovědi policisty v místopřísežném prohlášení, které získal server Law & Crime. „(Pan Kaufman) manipuloval se svými genitáliemi masturbačním způsobem,“ popsal policista.

Při konfrontaci s policií Kaufman uvedl, že na svém telefonu sledoval pornografii, ale že to není něco, co by běžně dělal, uvádí se v policejní zprávě.

Okolo hrajících si dětí si prý nevšiml, dokud ho nekonfrontovala policie. Podle svých slov si je vědom, že „to pos*al“, a uznal, že by něco takového neměl dělat na veřejnosti. Řekl, že byl ve stresu a měl spoustu věcí na práci, uvedla policie.

Tvrdil, že chtěl děti chránit

Kaufman, jehož křestní jméno v kontextu tohoto případu působí nešťastně (výraz „randy“ se používá pro sexuálně vzrušeného člověka), kandiduje do správní rady školního obvodu v Maricopa County. Před časem na svém Facebooku uvedl, že chce „chránit děti před progresivní levicí“, připomíná deník Independent.

Přestože byl obviněn, podle americké televize CBS 3 je příliš pozdě na to, aby bylo jeho jméno odstraněno z volebních lístků. Velká část voličů už navíc svůj hlas odevzdala a nemůže už volbu změnit, i kdyby chtěla.

V úterý odpoledne Kaufman oznámil, že svou kampaň přeruší. „Objevila se osobní právní záležitost a já musím odstoupit, abych se mohl věnovat osobním záležitostem,“ uvedl v prohlášení. Úřady však reagovaly, že žádné stažení kandidatury neobdržely.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám