Hlavní obsah

Pár v USA je podezřelý, že vyvraždil rodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CARNATION

Americká policie ve středu večer zadržela muže a ženu, které míní obvinit ze zastřelení šesti lidí včetně dvou dětí na Štedrý den ve městě Carnation na severozápadě Spojených států. Uvedla to CNN.

Článek

Mladý pár (oběma je přes dvacet) se k vraždám nepřiznal a zatím neměl možnost mluvit s advokáty, uvedl seržant John Urquhart z okresní policie ve městě King.

"Dvojice patří mezi lidi, kteří se objevili na místě činu. Poté, co jsme si s nimi promluvili, zatkli jsme je," řekl Urquhart, podle kterého budou pravděpodobně dívka a její přítel z vražd obviněni. Seržant dodal, že příčiny masakru zatím nebyly objasněny.

Podle nejmenovaného policejního činitele, jehož slova uvádí agentura AP, je dívka dcerou majitele domu.

Tři mrtvá těla nalezl ve středu ráno v domě zavražděných kolega jedné z obětí, která nepřišla do práce. Další tři mrtvoly objevila po svém příjezdu policie. Mezi oběťmi je prý šestiletá holčička, tříletý chlapec, přibližně padesátiletý muž a žena a další pár, kterému prý mohlo být přes třicet. Policie pracuje s hypotézou, že oběti patřily ke třem generacím jedné rodiny.

Město Carnation je vzdáleno asi 30 kilometrů od Seattlu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám