Hlavní obsah

Otec Jacksona ztropil skandál, verdikt nepadl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTA MARIA

O rozruch u tribunálu v kalifornské Santa Marii se v pondělí postaral otec Michaela Jacksona (46) Joe. Ten tam hledal svého syna, který však u soudu vůbec nebyl. Ani po svém druhém setkání dvanáctičlenná porota o vině krále popu nerozhodla.

Článek

Překvapivý příchod Joea Jacksona, jenž se náhle zjevil na chodníku u justičního paláce, vyvolal melu mezi fanoušky, policií a tiskem. Na zpěvákova otce se okamžitě vrhli novináři, což se zastáncům Jacksona-juniora nelíbilo a snažili se je inzultovat. Jackson-senior nakonec zůstal v justičním paláci asi půl hodiny a pak odjel autem.

Michael Jackson přitom u soudu ten den vůbec nebyl. "Jackson- otec přijel, protože si myslel, že jeho syn tu je," uvedl rodinný přítel, reverend Jesse Jackson. Domníval se tak údajně proto, že viděl vůz svého syna vyjíždět z jeho ranče Neverlandu a měl zato, že si jede vyslechnout verdikt poroty.

Bude-li Jackson nakonec uznán vinným, může jej soudce poslat za mříže až na dvacet let. Porota složená z osmi žen a čtyř mužů posuzovala jeho vinu poprvé v pátek, ale dosud nedospěla k jednomyslnému rozhodnutí, které od ní očekává soudce Rodney Melville.

Jackson čeká na výsledek, který může zcela změnit jeho život, na svém ranči Neverland se členy své rodiny. "Jeho matka je Gibraltarská skála. A totéž jeho otec," řekla zpěvákova mluvčí Raymone Bainová.

Reklama

Související články

Podle žaloby je Michael Jackson pedofil

Obžaloba i obhajoba v procesu s popovou hvězdou Michaelem Jacksonem obviněným z pohlavního zneužívání třináctiletého chlapce nabídla podle očekávání ve čtvrtek...

Porotci začínají rokovat o Jacksonově vině

Dvanáctičlenná porota začíná od pátečního večera tamního času (v noci na sobotu SELČ) rokovat o vině zpěváka Michaela Jacksona (46). Obžaloba tvrdí, že na svém...

Michael Jackson musel vyhledat lékařskou pomoc

Americká popová hvězda Michael Jackson musel v neděli odpoledne místního času vyhledat ošetření na nemocniční pohotovosti kvůli problémům se zády. Zhruba...

Výběr článků

Načítám