Hlavní obsah

Michael Jackson musel vyhledat lékařskou pomoc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOLVANG

Americká popová hvězda Michael Jackson musel v neděli odpoledne místního času vyhledat ošetření na nemocniční pohotovosti kvůli problémům se zády. Zhruba po pěti hodinách zpěvák nemocnici opustil, její mluvčí jakékoliv vyjádření k Jacksonovu zdravotnímu stavu odmítla poskytnout, informovala agentura Reuters.

Článek

Do nemocnice Santa Ynez Valley Cottage Hospital, vzdálené asi osm kilometrů od zpěvákova ranče Neverland, dorazil Jackson v doprovodu svého bodyguarda kolem půl třetí odpoledne, oznámila Jacksonova mluvčí Raymone Bainová.

"Jeho záda se zase pořádně ozvala," řekla na improvizované tiskové konferenci před nemocniční budovou. Tam zaměstnanci nemocnice rozestavili zábrany, aby zadrželi novináře a fotografy čekající na záběr krále popu. Jacksonovi bodyguardi ohradili závěsy východ z nemocnice a zahalený zpěvák pak odjel v autě se zabarvenými skly, které řídil jeho bodyguard.

Podle Bainové sužují Jacksona problémy se zády po celou dobu procesu. Na zpěvákově zdravotním stavu se podle ní výrazně podepisuje silný stres, který Jackson prožívá. Kromě bolestí zad se však Jackson údajně cítí dobře.

Porota se zatím neshodla

Po ošetření v nemocnici se Jackson podle Bainové chce vrátit na ranč Neverland a čekat tam na soudní verdikt. Při tom se prý může plně spolehnout na podporu svých rodičů.

"Jeho matka je Gibraltarská skála. A totéž jeho otec," řekla Bainová.

Jackson v současné době čeká v kalifornské Santa Marii na rozhodnutí poroty v procesu, v němž je obžalován z pohlavního zneužití nezletilého chlapce. Pokud ho porotci shledají vinným, může ho soudce odsoudit až ke dvaceti letům vězení.

Porota složená z osmi žen a čtyř mužů rokovala v Jacksonově případu poprvé v pátek, nedospěla však k jednomyslnému rozhodnutí, které je od ní požadováno. O Jacksonově osudu budou porotci znovu jednat dnes od 8:30 místního času (17:30 SELČ).

Reklama

Výběr článků

Načítám