Hlavní obsah

Osm dívek v Německu brutálně zmlátilo školačku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otřesný případ násilí mezi dětmi řeší policie v Pforzheimu na jihozápadě Německa. Osm dívek ve věku 12 až 14 let v tomto městě brutálně napadlo jinou 14letou školačku, přičemž drastické scény natáčel jeden chlapec na mobilní telefon.

Foto: Envato elements

Ilustrační snímek

Článek

Podle deníku Bild kolovala na sociálních sítích dvě videa, která děsivou řež zachycovala. Dívčí komando na jednom nadchodu pro pěší napadenou mlátilo a kopalo do ní, při čemž radostí výskalo a smálo se. Oběť neměla žádnou šanci, píše deník.

Vyšetřovatelé vzhledem k věku útočnic i oběti odmítají sdělit k jejich identitě cokoli bližšího. „Oficiálně jsme zahájili vyšetřování. Jedna dvanáctiletá dívka už přiznala, že se na činu podílela,“ potvrdil vrchní komisař Christian Koch.

Není to poprvé, co se napadená školačka stala terčem podobného útoku. Už v lednu ji napadly dvě vrstevnice na nádraží v nedalekém Rastattu. Na záběrech je vidět, jak útočnice dívku na nástupišti povalily na zem a kopaly do ní.

„Už se neodvažuji vyjít se svým dítětem na ulici. Když někde jsme, lidé nás poznávají. Zírají na nás a šeptají si,“ postěžovala si matka napadené. „Přála bych si, aby mé dítě bylo teenagerem jako každé jiné a mohlo jít ven, aniž by mělo strach,“ dodala.

V bitce 40 lidí na koupališti v Mannheimu létaly nože

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám