Hlavní obsah

Nešikovný zloděj uprchl na střechu policejního ředitelství v Bratislavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při pokusu o loupež v kancelářských prostorách v centru Bratislavy se šestadvacetiletý lupič pokusil uprchnout po střeše sousední budovy. K jeho smůle šlo o střechu policejního ředitelství. O kuriózním případu informovala slovenská policie v pondělí na sociální síti.

Foto: Facebook Policie SR

Pachatel si nevybral k útěku dobré místo

Článek

Lupič byl při pokusu o krádež na ulici 29. srpna vyrušen pracovníky bezpečnostní služby a dal se na útěk po střeše budov. „Přeskočil na střechu budovy nacházející se v bezprostřední blízkosti a ze střechy po překonání uzamčení vešel do budovy,“ uvedla slovenská policie.

Jeho plán na útěk měl jedinou chybičku na kráse a tou bylo, že úkryt hledal v budově krajského ředitelství policejního sboru v Bratislavě známé jako „u dvou lvů“, protože fasádu domu zdobí právě sochy těchto kočkovitých šelem. „Pracovníci ochrany objektů bezodkladně vykonali potřebné úkony, muže na místě zadrželi a omezili na osobní svobodě,“ konstatovala policie.

Lupiče poté odevzdali hlídce policistů prvního bratislavského okresu, která muže eskortovala na policejní oddělení. „Poté bylo zjištěno, že muž se v období posledních 24 měsíců dopustil krádeže, za kterou byl pravomocně odsouzen,“ uvedla policie.

Pověřený příslušník okresního ředitelství policejního sboru v Bratislavě obvinil Pavla Z. z Bratislavy z pokusu o krádež „Po vykonání potřebných úkonů byl umístěn v cele předběžného zadržení,“ dodala slovenská policie.

Zloděj obral spáče v brněnském podchodu, z peněz se radoval minutu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám