Hlavní obsah

Náraz do stromu roztrhl auto u Trenčína vejpůl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské štěstí měl jednapadesátiletý řidič osobního vozu Hyundai i30, který v úterý v Trenčínském kraji narazil do stromu. Automobil náraz doslova roztrhl vejpůl, ale řidič utrpěl jen lehká zranění. Ve středu o nehodě informovala slovenská policie na sociální síti.

Foto: Police SR

Zničený vůz na poli u silnice z Moravské Lieskové na Nové Mesto nad Váhom

Článek

Policie konstatovala, že po nárazu do stromu zůstala z vozidla jen kopa šrotu a záchranné složky při podobných nehodách mohou většinou jen konstatovat, že řidiči a posádce už nebylo pomoci. „V tomto případě však řidič zázrakem utrpěl jen lehká zranění,“ uvedla policie.

„Řidič vozidla jel ve směru od obce Moravské Lieskové na Nové Mesto nad Váhom a při přejezdu mírnou levotočivou zatáčkou pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, svým schopnostem a povětrnostním podmínkám,“ konstatovala slovenská policie.

„Na mokré vozovce dostal smyk, přejel do protisměru, pak sjel mimo silnici a pravou boční stranou vozidla narazil do stromu. Došlo k odtržení zadní části vozidla, přičemž ta přední ještě pokračovala v poli ve směru na Nové Mesto nad Váhom a pak se převrátila na střechu,“ dodala policie.

Autobus plný turistů na severu Španělska vylétl z horské silnice

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám