Hlavní obsah

Kamion v USA se po kolizi řítil na lidi u silnice. Dva zranění, kameraman unikl o vlásek

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned o dvojím štěstí může mluvit americký kameraman Caleb Holder, který je zaměstnancem zpravodajského serveru KCBD. Jednak že se mu podařilo z bezprostřední blízkosti natočit kolizi kamionu na texaské dálnici 84, a také proto, že při tom nepřišel k újmě - nákladní vůz po divokém karambolu zastavil těsně před ním. Dva lidé nicméně tolik štěstí neměli a při incidentu utrpěli zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda kamionu v TexasuVideo: KCBD, AP

 
Článek

Policisté zrovna uklízeli následky nehody u zamlžené dálnice, když z ní sjel po předchozí kolizi kamion a řítil se na ně. Smetl při tom vše, co mu stálo v cestě. Zranění nakonec utrpěli dva lidé - jeden člověk v autě a jeden policista, který byl zrovna venku.

Kameraman, který na místě zrovna natáčel, přiznal, že se obával o svůj život. „Nevzpomínám si, kdy jsem začal natáčet. Ale když jsem viděl, jak se ke mně blíží návěs, věděl jsem, že musím utéct,“ uvedl Holder, který se natáčením pro zpravodajský kanál živí už devět let.

Polskému kamionu v zatáčce vybouchla pneumatika, okolní provoz sešrotoval

AutoMoto

„Součástí mojí práce je mimo jiné točit různé horké aktuality, někdy i dopravní nehody,“ citoval ho server KCBD.

Doposud však žádné nebyl tak blízkým svědkem. Obří kamion sjel z vozovky a smetl při tom další auta. Návěs se při smyku překlopil, rozmáčkl opodál stojící vůz, a ještě chvíli jel po zemi setrvačností. „Když jsem utíkal pryč, všiml jsem si strážníka, který také utíkal a potom spadl na zem,“ líčil Holder.

V nových crash testech se rozdávaly i tři hvězdy z pěti. Pro čínské SUV a malou Škodovku

AutoMoto

Přestože daného strážníka odvezli s těžkými zraněními, žádná ho neohrožují na životě. Zranění by neměla ohrožovat na životě ani druhého zraněného, který byl v jednom z aut. „Nikdy jsem nic takového neviděl,“ dodal Holder.

Úřady uvedly, že je taková kolize připomínkou řidičům, že mají během mlhy jezdit s velkou obezřetností. Nemají rovněž zapomínat na světla a nižší rychlost.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám