Hlavní obsah

Youtubeři v lamborghini v Římě připravili o život pětiletého chlapce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladíci, kteří natáčeli video ze zběsilé jízdy v lamborgini ulicemi Říma, způsobili tragickou nehodu, při níž zahynul pětiletý chlapec. Jeho matka a sestra při srážce utrpěly zranění. Podle informací agentury ANSA viníci nehody natáčeli video na server YouTube. Přijali výzvu jezdit 50 hodin v kuse.

Foto: Profimedia.cz

Následky tragické nehody v Římě

Článek

K nehodě došlo ve středu. Chlapec z rodinného vozu zemřel při převozu do nemocnice. Jeho sestra a matka byly ošetřeny a měly by být v pořádku.

Tři z pěti členů posádky byli podle informací agentury AFP členy internetové skupiny „TheBordeline“, což se dá volně přeložit jako „na hraně“. V době nehody se snažili vypořádat s výzvou 50hodinové jízdy v luxusním rychlém voze Lamborghini. Dopadlo to ovšem tragicky.

Krátké video natočené před středeční nehodou uniklo na internet. Mladíci se na něm vesele baví a konzumují svačinu z bistra.

Jeden z mladíků, který tvrdí, že neřídil, se už rodině zabitého chlapce na dálku omluvil. K incidentu se vyjádřil i italský ministr dopravy Matteo Salvini, který konstatoval, že sice „může navrhnout a prosadit nový silniční zákon, ale proti hlouposti, která skončí tragicky, nic nezmůže“.

Dospívající tráví s mobilem průměrně přes čtyři hodiny denně, ukázal výzkum

Mobil

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám