Hlavní obsah

Vypátrali údajnou Putinovu dceru. Miluje luxus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devatenáctiletá Luiza Rozovová zjevnou podobu s vládcem Kremlu nezapře. Vladimir Putin se k jejímu otcovství veřejně nehlásí, matka Světlana Krivonogichová však dlouholeté spekulace nepopírá.

Foto: Profimedia.cz

Luiza Rozovová

Článek

Teenagerku Luizu sledovalo na Instagramu 84 tisíc lidí, prezentovala se tam jako vlastnice módní značky DJ i milovnice výletů do Evropy. Od října 2021 o ní však nebylo slyšet. To, že se skrývá v luxusním apartmánu v Petrohradu, ukázaly až nyní záznamy společnosti Yandex Eats, která rozváží jídlo. Tyto záznamy unikly po hackerském útoku, podotkl britský list Daily Mail.

Apartmá, jehož hodnota před protiruskými sankcemi činila v přepočtu více než 49 milionů korun, se nachází v oplocené budově Fontanka 76 připomínající palác, napsal deník. Na adrese údajně žije Rozovová se svou matkou. Krivonogichová, která si kdysi jako studentka ekonomie přivydělávala uklízením, je nyní miliardářkou s podílem v bance Rossija.

Foto: Sputnik, Reuters

Ruský prezident Vladimir Putin

„Páni, Putinova (ex)milenka Světlana Krivonogichová má byt o celkové ploše téměř 400 metrů čtverečních na nábřeží řeky Fontanka,“ vzkázal po analýze uniklých dat Oleg Jemeljanov, spojenec vězněného ruského opozičníka Alexeje Navalného.

Lavrovova nevlastní dcera si žije v luxusu v Londýně. Lidé před jejím bytem protestují

Válka na Ukrajině

Putin má dvě dcery s exmanželkou Ljudmilou. Kromě Luizy Rozovové se spekuluje i o dalších čtyřech nemanželských dětech, a to údajně s bývalou moderní gymnastkou Alinou Kabajevovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám