Hlavní obsah

V Bratislavě zemřel tříměsíční kojenec po nečekaném rozjetí výtahu

Aktualizováno

Bratislavou otřásla v neděli tragédie, když se výtah v bytovém domě rozjel právě ve chvíli, kdy do něj nastupovala matka s kočárkem. Tříměsíční kojenec přišel o život, matku museli záchranáři oživovat a byla s těžkým zraněním převezena do nemocnice.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Ilustrační foto

Článek

Hasiči a policie na sociální síti informovali, že k neštěstí došlo v Legionářské ulici v širším centru slovenského hlavního města. Podle televize Joj se výtah rozjel ve chvíli, kdy do něj nastupovala matka s kočárkem.

„Ženu hasiči vysvobodili z prostoru mezi výtahem a výtahovou šachtou. Záchranáři začali s resuscitací, která byla úspěšná a ženu se podařilo oživit. Poté byla převezena do nemocnice,“ dodali hasiči.

Policie vyšetřuje vážné zranění kojence v Teplicích, zřejmě se napil žíraviny

Krimi

Hasiči poté našli v kabině výtahu kojence, který nejevil známky života. Není zatím jasné, jaká zranění kojenec utrpěl, zda vypadl z kočárku a zranil se při nečekaném pohybu výtahu. To bude předmětem policejního vyšetřování. „Ve výtahu se nacházel kojenec, kterého se navzdory velké snaze záchranářů nepodařilo oživit,“ konstatovali hasiči.

Mluvčí krajského ředitelství policejního sboru v Bratislavě Veronika Martiniaková konstatovala, že bližší okolnosti tohoto případu policie prověřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám