Hlavní obsah

Tříleté dítě na Slovensku přežilo pád ze čtvrtého patra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Novém Měste nad Váhem na západě Slovenska vypadl ve středu tříletý chlapec z okna bytu ve čtvrtém podlaží. Slovenská policie ve čtvrtek na sociální síti informovala, že dítě pád přežilo.

Foto: Profimedia.cz

Chlapce si od záchranářů v sanitce převzala posádka vrtulníku. Ilustrační foto

Článek

„Chlapec dopadl přímo na chodník před bytovým domem. Jeho matka se v té chvíli měla nacházet ve vedlejším pokoji,“ konstatovala slovenská policie.

Na místo byly přivolány záchranné složky a zasahoval i záchranářský vrtulník. „Dítě je naštěstí mimo ohrožení života a ve stabilizovaném stavu,“ uvedla slovenská policie.

Vyšetřovatel zahájil trestní řízení ve věci přečinu ublížení na zdraví. „Okolnosti a příčiny této události jsou ve stadiu vyšetřování,“ dodala policie.

Dvacetiletý řidič na Slovensku smetl autem dvě děti

Evropa

Podle svědka události dítě dopadlo přímo na beton před domem. Mělo tak opravdu štěstí, že pád přežilo. „Pro chlapce přijel sanitní vůz, který ho odvezl na fotbalové hřiště, kde přistál záchranářský vrtulník,“ řekl webu pluska.sk jeden ze svědků.

„Dítě utrpělo zranění na mnoha částech těla. Po ošetření bylo přeloženo na palubu vrtulníku a ve stabilizovaném stavu převezeno do nemocnice v Bratislavě,“ dodala mluvčí leteckých záchranářů Zuzana Hopjaková.

Žena zemřela po pádu do rokliny v Malé Fatře, na turistickém chodníku zůstaly tři malé děti

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám