Hlavní obsah

Tři agresivní psi roztrhali Řekyni, když pracovala na zahradě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drastická tragédie se odehrála o víkendu na severu Řecka, kde tři pastevečtí psi od souseda roztrhali k smrti padesátiletou ženu, když pracovala na zahradě. Manžel oběti byl v tu chvíli také na zahradě, ale nemohl ženě přijít na pomoc, protože je hluchoněmý a neslyšel její křik.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se podle serveru SkyNews odehrál v obci Neochorouda severně od Soluně. Agresivní psi utekli majiteli ze sousedství, jehož dům leží necelých sto metrů vedle. Ven se dostali dírou v plotě a utíkali směrem k oběti, kterou napadli a „roztrhali“.

Řecká televize ERT upřesnila, že dva dospívající synové ve věku 17 a 18 let křik matky zaslechli, ale údajně příliš pozdě na to, aby jí dokázali pomoci. Záchranáři ze sanitky na místě konstatovali smrt napadené, která byla těžce potrhaná a silně krvácela.

„Jsou to obrovští psi. Už mnohokrát zaútočili na lidi, není to poprvé,“ řekl zdrcený otec rodiny, která v obci žije už dvacet let. Žena kandidovala v místních volbách.

Policie mezitím zatkla 37letého majitele psů a v pondělí se jej chystala předvést před vyšetřujícího soudce. Útočící psi skončili v útulku a budou utraceni.

Dokousal. Bidenův Commander musel z Bílého domu

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám