Hlavní obsah

Tramvaj v Rusku smetla v plné rychlosti chodce. Měl sluchátka a kapuci

Salavat

Muže, který v ruském městě Salavat se vracel přes přejezd, smetla v plné rychlosti tramvaj, informovala agentura AP. S těžkými zraněními skončil v nemocnici.

Foto: Caters News, AP

Chodec se v půlce cesty najednou otočil a srazila ho tramvaj

Článek

Chodec v poklidu přešel přes koleje. Poté se ale otočil a z neznámých důvodů se na přejezd vrátil. Ve stejnou chvíli ho v plné rychlosti smetla projíždějící tramvaj. Incident se odehrál 11. prosince, ale agentura o něm informovala o týden později.

„Šel směrem od vojenské registrační kanceláře. Asi tam zapomněl nějaké dokumenty, tak se chtěl vrátit,“ mínil Dinar Gilmutdinov, který jako první na kamerovém záznamu viděl, co se stalo.

Ruského miliardáře srazilo v Anglii při venčení psa auto

Zahraniční

Náraz byl tak silný, že muže odmrštil o několik metrů dál. „Je smutné, jak jedno špatné rozhodnutí může člověku změnit život,“ dodal Gilmutdinov.

Ruský server bashinform uvedl, že se jednalo o osmnáctiletého mladíka, který nyní zůstává v nemocnici s těžkými zraněními.

Server dále uvádí, že podle dopravní policie měl mladík na hlavě kapuci a v uších sluchátka. To byl nejspíš důvod, proč nezaregistroval projíždějící tramvaj.

Reklama

Výběr článků

Načítám