Hlavní obsah

Rodina vyskočila z balkonu ve Švýcarsku, čtyři lidé zemřeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Čtyři lidé byli nalezeni mrtví a jeden další utrpěl vážná zranění ve švýcarském městě Montreux. Pětice, členové jedné rodiny, vyskočila z balkonu domu. Okolnosti události nejsou jasné, před činem se ale rodinu pokoušeli úředníci kontaktovat kvůli soudnímu příkazu souvisejícím s domácí výukou dítěte.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Švýcarská policie šetří smrt čtyř lidí, kteří měli skočit z balkonuVideo: Reuters

 
Článek

Policie uvedla, že rodina pochází z Francie. Těla byla nalezena ve čtvrtek kolem sedmé hodiny ráno na zemi před domem. Původně se předpokládalo, že všichni zemřeli, jeden člověk ale přežil a byl s vážnými poraněními převezen do nemocnice.

O život přišel 40letý otec rodiny, 41letá matka a její sestra dvojče. Pád nepřežila ani osmiletá dcera, zatímco o život patnáctiletého syna v nemocnici bojují lékaři.

Policie sdělila, že pádu z balkonu předcházel pokus vykonat soudní příkaz v souvislosti s domácí výukou dítěte. Dva úředníci podle prohlášení zaklepali na dveře a identifikovali se, vpuštěni ale nebyli. "Přesné okolnosti a důvod této tragické události se vyšetřují," dodala policie.

Žena zemřela následkem leknutí z auta, které vjelo do penzionu. Žalobce chce pro řidiče osm let

Krimi

Deník Blick na svém webu informuje, že oběti vyskočili ze 7. patra. Otázkou zůstává, co je k tomu vedlo. Jeden ze sousedů uvedl pro list Le Temps, že šlo o nenápadnou rodinu, která se do domu přistěhovala asi před čtyřmi roky.

Reklama

Výběr článků

Načítám