Hlavní obsah

Šestnáctiletého obviní z vraždy 68letého muže při nepokojích v Londýně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Z vraždy 68letého muže, který je jednou z pěti obětí nepokojů v Londýně, obviní v úterý 16letého mladíka. Uvedla to televize SkyNews Richard Bowes byl napaden při nepokojích v Ealingu minulé pondělí a ve čtvrtek podlehl následkům poranění hlavy.

Foto: Reuters

Richard Mannington Bowes

Článek

Šéf londýnské mordparty CPS Daren Streeter k obvinění v pondělí večer uvedl: „CPS večer potvrdila, že 16letý mladík by měl být obviněn z vraždy Richarda Manningtona Bowese. V tuto chvíli panuje podložené podezření, že 16letý je vinen vraždou Bowese.“

Streeter neuvedl, jaké důkazy policie má, dodal ale, že bude dále pokračovat ve vyšetřování případu a zváží všechny případné další důkazy. Mladík už byl obviněn také ze čtyř případů vloupání.

Bowes se pokoušel během nepokojů uhasit zapálenou popelnici. Napadla ho skupina mladíků, srazila ho a začala po něm skákat. Muž zůstal ležet na zemi v bezvědomí a byl převezen na ARO, kde byl napojen na přístroje. Zachránit se ho ale nepodařilo. Ve čtvrtek zraněním hlavy podlehl. [celá zpráva]

Spolu s mladíkem bude souzena i jeho 31letá matka, která byla zadržena na místě činu. Pokoušela se zabránit, aby se případ dostal k soudu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám