Hlavní obsah

Sázkařská společnost hledá bookmakera, který dokáže předvídat Trumpa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Nechá svou tvář vytesat do Mount Rushmore? Oznámí objev mimozemského života? Irská sázkařská kancelář najímá člověka, který má vypisovat kurzy na rozhodnutí těžko předvídatelného amerického prezidenta Donalda Trumpa. Hraví sázkaři si totiž tipování na další kroky šéfa Bílého domu oblíbili.

Foto: Pablo Martinez Monsivais, ČTK/AP

Americký prezident Donald Trump

Článek

„Vzhledem k více než 100 extra vypsaným sázkám bude vítězný kandidát spravovat stávající sázky a vypisovat nové. Vhodná je zkušenost s falešným opálením a povědomí o bezpečnostní situaci ve Švédsku,” cituje The New York Times mluvčího společnosti Paddy Power.

Firma si tak utahuje s nepřirozeně působícího odstínu Trumpova make-upu a faktu, že americký prezident v únoru mluvil o útoku ve Švédsku, který se nikdy nestal. [celá zpráva] Přesto je prý inzerát na „hlavu Trumpova sázení” podle mluvčího autentický.

Pokud jde o již vypsané sázky, můžete si u Paddy Power vsadit například na to, zda si Trump letos nechá na Mount Rushmore vytesat sochu (100 ku 1) nebo, že oznámí existenci mimozemského života (20 ku 1).

A sázet proti bookmakerům Paddy Power se může za určitých okolností vyplatit. Společnost přiznala, že po vítězství Donalda Trumpa prodělala v přepočtu 156 miliónů korun.

Udělala také chybu, protože začala vyplácet výhry za sázky na Trumpovu rivalku Hillary Clintonovou už v polovině října, tedy tři týdny před tím, než byly americké prezidentské volby rozhodnuty. Vyplatila tak přes milión dolarů (zhruba 25 miliónů korun). Pak musela vyplatit ještě další milióny dolarů za sázky na Trumpa. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám