Hlavní obsah

Sarkozyho otec byl závislý na sexu, začal s ním v jedenácti

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Otec francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho Pal se ve své autobiografii Tolik života (Tant de Vie) přiznal, že byl celý život závislý na sexu. Začal s ním již v jedenácti, kdy měl sex se svou chůvou. V pamětech se tento maďarský aristokrat, který utekl do Francie před komunisty, označuje za dona Juana. Citace z knihy připravené k vydání byly uveřejněny ve středu, píše čtvrteční Independent.

Foto: Philippe Wojazer, Reuters

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy má starosti, jeho strana nesupěla ve volbách, otec zveřejňuje intimity.

Článek

V knize popisuje svůj první sexuální zážitek s chůvou, ve kterém nebyl ani zdaleka pasivním aktérem.

„Nevinně jsem požádal chůvu, aby si vedle mne lehla a objala mne, zatímco mi bude šeptat pohádku. Ona poslechla. Moje nemotorná, ale horečná ruka vklouzla pod její sukni, zatímco ona bez známek zmatku pokračovala ve čtení,“ píše v knize.

„Moje tělo nalezlo klid, moje touha byla nakrátko uspokojena.“ Podle Sarkozyho otce si pak upravila svůj šat, políbila ho na čelo a popřála mu dobrou noc. „Od té doby bych žádal o svou chůvu a o pohádky každou noc,“ dodal.

Pal Sarkozy se otevřeně přiznal k závislosti na sexu. Milostné pletky měl, i když žil s matkou současného prezidenta Andree, ze které, jak píše, při prvním milování "udělal ženu".

.„Povolil jsem otěže svým aférám,“ uvádí. Když bylo malému Nicolasovi pět, ženu, s níž zplodil tři děti, opustil. Za svého života měl celkem čtyři manželky.

Prací posedlý reklamní návrhář uvedl, že „své únavy se rád zbavoval u těl žen a krásných dívek, abych uspokojil svou touhu“.

Přiznává, že s tím nebyl schopen skončit, jako není schopen alkoholik odložit skleničku: „Jeden potřebuje odvahu, aby se zbavil závislosti a já jsem nikdy nebyl tak silný, nemyslím si dokonce, že jsem to chtěl udělat.“

Reklama

Výběr článků

Načítám