Hlavní obsah

Rezešová odmítla účast na rekonstrukci smrtelné nehody

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Na maďarské dálnici M3 proběhne v noci na neděli rekonstrukce tragické nehody, při níž v srpnu 2012 uhořeli čtyři lidé. Slovenská milionářka Eva Varholíková-Rezešová (36), která nehodu způsobila, se rekonstrukce odmítla zúčastnit.

Foto: Profimedia.cz

Eva Varholíková-Rezešová

Článek

Deníku Plus jeden deň to potvrdil její obhájce Péter Novák. K příčinám její absence se ale odmítl vyjádřit. Podle listu je zřejmé, že Varholíková-Rezešová nemá zájem podílet se na dalším dokazování.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Rekonstrukci si vyžádal nový znalec pověřený odvolacím soudem. „Na místě činu bychom si chtěli ujasnit okolnosti nehody,“ cituje deník mluvčího odvolacího soudu Jánose Kosztu. „Na dálnici bude uzavřena šestnáctikilometrová část,“ dodal.

Výsledky získané při rekonstrukci budou prezentované na soudním přelíčení, které je naplánované na sedmého července.

Varholíková-Rezešová měla se svým luxusním BMW ve vysoké rychlosti a pod vlivem alkoholu nabourat do Fiatu Punto. To narazilo do svodidel a začalo hořet. Tři lidé zemřeli na místě, čtvrtý podlehl zraněním v nemocnici. 22. listopadu 2013 odsoudil okresní soud Varholíkovou-Rezešovou k šesti letům vězení. Milionářka se však odvolala. V květnu začal odvolací soud, pokračovat bude v červenci.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám