Hlavní obsah

Britská královská rodina zveřejnila snímek Kate a dětí ke Dni matek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Kensingtonský palác uveřejnil první oficiální fotku princezny Kate od operace břicha, kterou podstoupila v půlce ledna. Stalo se tak v rámci Dne matek, který v Británii letos připadl na neděli 10. března. Na snímku je zachycena se svými dětmi – princi Georgem a Louisem a princeznou Charlotte.

Foto: Prince of Wales, ČTK/AP

Kate, princezna z Walesu, na oficiálním snímku vydaném ke Dni matek, se svými dětmi

Článek

Královský palác uvedl, že byla pořízena tento týden, světové agentury ji ovšem v neděli večer ze svých servisů stáhly a uvedly, že fotografie nese známky toho, že byla upravena.

Vzhledem k tomu, že se delší dobu princezna Kate neúčastní žádných povinností spojených s královskou rodinou, začaly se objevovat spekulace, jak na tom po plánovaném operačním zákroku skutečně je.

Někteří lidé mluvili o rakovině, vyrojily se ale i podivnější názory, v čemž nepomáhalo ani to, že královská rodina od operace nezveřejňovala žádné bližší detaily o zdraví princezny. Aktuální foto tak možná mnohé uklidní.

Pod fotkou, kterou údajně pořídil její manžel, princ William, poděkovala princezna veřejnosti za podporu. „Děkuji za vaše milá přání během posledních dvou měsíců. Přejeme všem šťastný Den matek,“ uvedla ve vzkazu.

První, ovšem neoficiální foto, které uveřejnil bulvární web TMZ, vyšlo minulý týden. Na něm byla princezna Kate zachycena v autě se svou matkou, uvádí Daily Mail.

Princezna Kate byla na soukromé londýnské klinice od 16. ledna, v nemocnici strávila celkem 13 nocí a očekává se, že se ke svým povinnostem nevrátí dříve než po Velikonocích.

Britové ji odmítali, teď Camilla zachraňuje monarchii s nemocným králem

Evropa

Krále Karla i princeznu Kate pustili z nemocnice domů

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám