Hlavní obsah

Při požáru ve španělském městě Vigo zemřely čtyři děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při požáru bytu ve španělském městě Vigo ve středu ráno zemřely matka a její tři děti. Dalších osm lidí bylo zraněno. S odkazem na galicijskou záchrannou službu o tom informuje španělský list El País, podle něhož se požár již podařilo uhasit. Španělská agentura EFE později uvedla, že zemřelo čtvrté dítě. Neuvedla však, zda se jednalo o dalšího člena rodiny.

Při požáru ve španělském městě Vigo zemřely čtyři dětiVideo: Reuters

 
Článek

K neštěstí došlo v ulici Alfonso X el Sabio ve čtvrti As Travesas, kam bylo k hašení plamenů vysláno několik hasičských jednotek a také místní policie.

Galicijská záchranná služba uvedla, že při požáru zemřela třicetiletá žena a tři z jejích čtyř nezletilých dětí. Podle sousedů rodiny vznikl požár u dveří a následně se rozšířil do interiéru, uvedl list El País.

Foto: Reuters

Při požáru ve španělském městě Vigo zemřely čtyři děti

Děti, které zemřely, jsou dvě dívky ve věku 14 a 11 let a chlapec, kterému bylo dvanáct. Jediná přeživší je jejich devítiletá sestra, která je společně se svým otcem v nemocnici Povisa, která se nachází ve městě Vigo.

Španělská agentura EFE později uvedla, že zemřelo i čtvrté dítě. Není však jasné, zda se jednalo o jejich devítiletou sestru.

Plameny se rozhořely kolem čtvrté hodiny ranní v přízemí pětipodlažní budovy. Hasičům se podařilo požár rychle uhasit a evakuovat budovu, kterou v té době obývalo asi třicet lidí.

Na místě zasahuje i tým psychologů, který poskytuje pomoc blízkým obětí a dalším obyvatelům domu, kteří byli evakuováni.

Po požáru klubu ve Španělsku se pohřešuje 18 lidí, oběti identifikují podle DNA

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám