Hlavní obsah

Polská pokojská byla na Kosu nalezena mrtvá. Ležela v pytli poblíž domu zadrženého Bangladéšana

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledaná polská pokojská na řeckém ostrově Kos byla nalezena mrtvá. V neděli večer bylo její tělo nalezeno v pytli přikrytém větvemi jen necelý kilometr od domu 32letého Bangladéšana, který se pokusil ostrov opustit poté, co ženu minulé pondělí odvezl motorkou k sobě domů a měl se ženou sexuální styk. Policie ho však stihla zadržet. Muž je vedle vraždy podezřelý i ze znásilnění.

Foto: Miroslav Šára, Právo

Ostrov Kos

Článek

Sedmadvacetiletá Anastazja Rubińská byla naposledy spatřena minulé pondělí večer v obchodě v letovisku Marmari. Tam potkala skupinku mužů z Pákistánu a Bangladéše, kteří se jí nabídli, že ji odvezou domů, protože byla opilá.

Žena přesto poté ještě zatelefonovala svému příteli, že ji veze skupinka motorkami domů. Tam však nedorazila, a tak její přítel kontaktoval policii.

Ta skupinu cizinců okamžitě vypátrala a ukázalo se, že jde o muže, kteří na Kosu žijí a pracují. Po zadržení vypověděli, že našli Rubińskou silně opilou a vzali ji k sobě domů poblíž jezera Alykes, aby vystřízlivěla, napsal server eKathemirini.

Policie, která na základě přezkoumání kamerových záznamů zadržela 32letého Bangladéšana na letišti s tím, že se muž pokoušel z ostrova odletět. Policii se následně přiznal, že měl s dívkou pohlavní styk, podle něj však dobrovolný a ženu prý pak druhý den ráno vyprovodil.

To však nesouhlasí s výpovědí přítele pokojské, kterému ještě mladá žena stihla uvést adresu, kam míří. Na místo se tedy okamžitě vydal, přítelkyni však nenašel a mobil, který se nakonec našel o pět kilometrů dál, byl vypnutý.

Policie poté spustila pátrání a v neděli večer tělo ženy podle serveru prothema.gr našel poblíž jezera Alykes jeden z dobrovolníků.

Na Kosu zmizela opilá polská pokojská. Policie zadržela Bangladéšana

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám