Hlavní obsah

Na Kosu zmizela opilá polská pokojská. Policie zadržela Bangladéšana

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na turisty hojně vyhledávaném řeckém ostrově Kos beze stopy zmizela polská pokojská. Sedmadvacetiletá Anastazja Rubińská byla naposledy spatřena v pondělí večer v obchodě v letovisku Marmari, kde se míjela se skupinou cizinců. Příteli pak ještě telefonovala, že příliš pila a nechá se odvézt domů. Tam už ale nedorazila.

Foto: Profimedia.cz

Ostrov Kos

Článek

Policie skupinu cizinců vypátrala. Ukázalo se, že jde o muže z Pákistánu a Bangladéše, kteří na Kosu žijí a pracují. Vypověděli, že našli Rubińskou silně opilou a vzali ji domů, aby vystřízlivěla, napsal server eKathemirini.

Jeden z mužů, 32letý Bangladéšan, následně přiznal, že měl s dívkou pohlavní styk. Dušoval se však, že dobrovolný a že ji pak vyprovodil ven. Policie ho však na základě přezkoumání kamerových záznamů a faktu, že se chystal z ostrova odletět, zadržela.

Přítel Rubińské vypověděl, že se svou dívkou naposledy mluvil po telefonu. Tvrdila, že toho příliš vypila a někdo ji odveze do hotelu na motorce. Tam už ale nedorazila.

Poslala mu ještě z mobilu přesné místo, kde se nachází. Přítel se tam tedy po nějaké době vydal, nenašel ji však a mobil, který se nakonec našel o pět kilometrů dál, byl vypnutý.

O případu informují mnohá polská média. Server Wiadomosci napsal, že se na vyšetřování prostřednictvím součinnosti místního konzulátu podílí i polské ministerstvo zahraničí.

Kos: Tam, kde voní tymián

Poradna ACK ČR

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám