Hlavní obsah

Policisty při akci zastavil pitbul, museli ho zastřelit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Tři londýnští policisté strávili noc na pátek v nemocnici poté, co je při zásahu v domě ve východní části města napadl pitbul. Ošetření potřebovalo všech pět zasahujících policistů, kteří nakonec byli nuceni psa zastřelit.

BEZ KOMENTÁŘE: Útok rozvášněného pitbula na policisty

 
Článek

Policisté měli v úmyslu zadržet 25letého muže. Když ale vyrazili dveře jeho domu, vrhl se na ně pitbul hledaného. Pes jménem Jed strážce zákona pokousal na nohou a rukou. Jednomu z nich se zakousl hluboko do lýtka. Podle deníku Daily Telegraph museli lékaři dvěma policistům aplikovat kožní transplantáty.

Incident zachytil svědek na mobilní telefon. Napadený policista na záběrech kleje, zatímco se snaží zvíře z těla setřást. Později zazní tři výstřely.

Majitel psa byl zatčen později. Kromě obvinění z únosu vyšetřovatelé přidali ještě obvinění z vážného ublížení na těle.

Server Daily Mail uvedl, že pes už loni na ulici napadl jednoho cyklistu a útočil i na další psy. Počet pokousání člověka psem v Londýně podle serveru v posledních letech stoupl na téměř dvojnásobek.

Reklama

Výběr článků

Načítám