Hlavní obsah

Polák usnul v kolejišti. Nad hlavou mu prosvištělo pendolino

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těžce opilý Polák spadl do kolejiště v obci Świercze – Siolky v Mazovském vojvodství a vzápětí tam usnul tak tvrdě, že ho nevzbudil ani rychlovlak Pendolino, který v rychlosti 200 km/h nad spáčem proletěl.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Pendolino (ilustrační foto)

Článek

Šťastlivce, kterému se v podstatě nic nestalo, probudili až náhodní kolemjdoucí, informoval v neděli večer server gazeta.pl.

K této neuvěřitelné události došlo v pátek vpodvečer na železniční trati Krakow – Kolobrzeg. Muž ve středním věku, který si nevědomky ustlal mezi kolejnicemi, byl v tak vysokém stádiu opilosti, že z kolejiště ani nedokázal odejít po vlastních nohou.

Podle serveru fakt.pl mu museli pomoct přivolaní místní dobrovolní hasiči, kteří pak zavolali záchranku i policii.

„Přestože smrt byla až příliš blízko, on sám vůbec netušil, co se okolo něj dělo. Utrpěl sice drobná zranění, ty mu ale nezpůsobilo pendolino, ale pád do kolejiště,“ uvedl fakt.pl.

Server také informoval, že strojvedoucí rychlovlak zastavil na další stanici. Zhruba na hodinu a půl byl pak přerušen provoz na trati.

Opilec ukradl automat na hopsakoule a chodil s ním po Doksech

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám