Hlavní obsah

Opilec ukradl automat na hopsakoule a chodil s ním po Doksech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklou podívanou měli na konci minulého týdne návštěvníci v Doksech u Máchova jezera. Opilý cizinec tam ukradl automat s hopsakoulemi a chodil s ním po městě. Zpacifikoval ho strážník v civilu.

Foto: Policie ČR

Automat na hopsakoule

Článek

Muž z německého Saska podle policie v pátek popíjel alkohol v Doksech. Vpodvečer opustil své kamarády a vydal se k jednomu stánku, kde se mu zalíbil automat na skákající kuličky. Ten sebral, hodil si ho přes rameno a vydal se na pouť po městě.

U nádraží se s ním začali bavit dva muži – anglicky i německy. Nikam to však nevedlo, 30letý muž automat vydat nechtěl.

Foto: Policie ČR

Automat na hopsakoule

„Měl ale smůlu, jeden z dvojice je 36letý strážník Městské policie v Mladé Boleslavi, a když viděl, že to s cizincem nepůjde po dobrém, použil na něj hmaty a chvaty, kterými ho okamžitě svedl na zem a nedovolil mu nikam odejít,“ sdělila mluvčí policie Ivana Baláková.

Přivolaná hlídka muže odvezla na služebnu, kde přečkal noc. Pak si vyslechl sdělení podezření z krádeže se škodou 14 683 korun. V době zadržení nadýchal 2,36 promile alkoholu. „Do protokolu uvedl, že si z předchozího dne moc nepamatuje a svého chování nyní lituje,“ konstatovala mluvčí.

Přes cestu běžela kočka a já vjel do plotu, vysvětlil cyklista s 3,6 promile nehodu na Trutnovsku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám