Hlavní obsah

Patnáctiletou Britku ubodali cestou do školy, policie zadržela jejího vrstevníka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestou do školy byla ve středu ráno v jiholondýnském Croydonu ubodána patnáctiletá dívka, žákyně soukromé školy. Policie v souvislosti s její smrtí zhruba hodinu po činu zadržela sedmnáctiletého Brita, který se s obětí znal.

Patnáctiletá dívka zemřela po pobodáníVideo: AP

 
Článek

Zadržený mladík je ve vazbě, policie po nikom dalším v souvislosti s ubodáním patnáctileté studentky nepátrá, uvedla podle stanice BBC metropolitní policie.

Soukromá dívčí škola Old Palace v Croydonu, kterou dívka navštěvovala, hovoří o „strašné zprávě“ a je připravena podpořit studenty, aby se se ztrátou „velmi oblíbené a ceněné kamarádky a žákyně“ vyrovnali. Vyjádřila soustrast její rodině, uvedla BBC.

Foto: AP

Patnáctiletá dívka zemřela po pobodání

Potyčky s nožem mezi mladistvými nejsou v Londýně neobvyklé, ale dívky jsou do nich zapojeny jen zcela výjimečně. Podle BBC je to letos v Londýně již 15. případ násilné smrti nezletilé osoby. Loni bylo těchto případů 14 za celý rok.

Údajný vrah šestiletého německého chlapce dopaden. Podezřelým je 14letý mladík

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám