Hlavní obsah

Opilý Rus podřezal chlapce v mateřské škole, přikázaly mu to hlasy v hlavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Narjan-Mar

Šestiletého chlapce ve školce ve městě Narjan Mar na severu Ruska ve čtvrtek podřezal šestatřicetiletý Děnis Pozdějev. Muž byl opilý. Po útoku byl zadržen na místě, uvedl ruský Vyšetřovací výbor. Pachatel přiznal, že chtěl zabíjet, prý ho k tomu nutily hlasy v hlavě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Intoxikovaný muž ubodal k smrti šestiletého chlapce v ruské školceVideo: Reuters

 
Článek

Pozdějev, který je obyvatelem města, pronikl do školky po obědě. Dostal se do ní bez potíží, neboť mu dálkově ovládané dveře otevřel člen ochranky, uvedla zástupkyně gubernátora Něněcké autonomní oblasti Natalia Sidorova.

„Podle vyšetřování už začala doba odpočinku, všechny děti byly v postýlkách, některé spaly, některé ne. Učitelky se pokoušely zastavit zločince, ale nepodařilo se jim to,“ uvedla tajemnice místního oblastního vyšetřovacího výboru Světlana Tarnajevová.

Vraha zadrželi na místě činu až policisté. Ukázalo se, že je pod vlivem alkoholu. S alkoholismem se léčil. Vedl neuspořádaný život a stranil se společnosti, uvedl server Vzgljad.

Případ se vyšetřuje jako vražda nezletilého. Motiv zatím není znám, ale muž podle listu Moskovskij komsomolec vypověděl, že zabít chlapce mu nakázaly „hlasy v hlavě“.

Zaměstnanci školky čelí podezření, že se dopustili trestného činu nedbalosti a nabízení služeb bez splnění požadavků na zajištění bezpečnosti a zdraví uživatelů.

Reklama

Výběr článků

Načítám