Hlavní obsah

Opilý řidič kamionu zdemoloval v Německu 31 aut a dům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Führt

Policisté a hasiči v městě Fürth nedaleko Norimberku měli v úterý večer plné ruce práce. Opilý řidič kamionu projel naprosto chaoticky městem a zanechal za sebou zkázu. Naboural 31 aut, některá z nich shořela, a tři lidé se zranili, popisuje server týdeníku Focus.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič kamionu zdemoloval v Německu desítky autVideo: AP

 
Článek

Padesátiletý řidič kamionu nejprve projel křižovatku na červenou a narazil do osobního auta, jehož řidička byla po nehodě lehce zraněna. Místo aby vůz zastavil, jel dál, a dokonce zrychlil. Cestou naboural zaparkované vozy. Některé tlačil před sebou, další narazily do budovy, mnohé začaly hořet.

Dům musel být preventivně evakuován, aby se zjistilo, zda nebyla narušena statika budovy. Jednu obyvatelku domu převezli do nemocnice, kolemjdoucímu se podařilo před zběsilou jízdou kamionu dostat do bezpečí a vyvázl s lehkým zraněním.

Řidič s třemi promile naboural šest vozidel

Krimi

Řidiče kamionu policisté zadrželi. Zkouška na alkohol zjistila, že měl v krvi dvě promile. Policisté zjišťují, zda boural jen kvůli tomu, že byl opilý, nebo zda v tom byl ještě jiný motiv.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám