Hlavní obsah

Obviněna nebyla, popřelo Slovensko zprávy o expřítelkyni zavražděného milionáře

Trenčín
Aktualizováno

Trenčínská prokuratura popřela zprávy slovenského tisku o tom, že policie obvinila Máriu Kukučovou z vraždy britského milionáře Andrewa Bushe. Mladou ženu zadrželi v úterý na základě mezinárodního zatykače vydaného policií ve Španělsku, kde se vražda odehrála.

Slovenská modelka je podezřelá z vraždy britského milionářeVideo: TV Markíza

 
Článek

Mluvčí Krajské prokuratury v Trenčíně Marián Sipavý ve středu Novinkám řekl, že Kukučová na Slovensku zatím obviněna nebyla. Dementoval tak informace slovenského tisku, že čelí obvinění z vraždy Bushe.

Sipavý rovněž dementoval informace slovenských médií, že v průběhu středy bude Kukučová vydána do Španělska.

Kukučová se v úterý v doprovodu rodičů sama přihlásila na policii v Novém Městě nad Váhem. [celá zpráva]

Podle Sipavého se stále nachází v cele předběžného zadržení. Na otázku, zda bude vydána do Španělska, se odmítl vyjádřit. „Krajská prokuratura v Trenčíně v současné době vykonává předběžné vyšetřování ve smyslu zákona o Evropském zatýkacím rozkazu,” uvedl pouze.

Foto: Profimedia.cz

Slovenka Mária Kukučová na snímku se zavražděným obchodníkem Andrewem Bushem

Obchodník se zlatem Bush byl zavražděn o víkendu ve své vile na španělském pobřeží Costa del Sol, pachatel ho zastřelil dvěma ranami do hlavy. Jeho expřítelkyni Kukučovou zahlédli svědci po činu z místa chvatně odjíždět v jednom z Bushových luxusních vozů.

Podle španělských médií měla Kukučová údajně čekat ve vile, až se Bush vrátí se svou novou milenkou, a po hádce ho měla zastřelit. Právě Bushova nová přítelkyně Maria Korotaevová ho údajně našla s prostřelenou hlavou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám