Hlavní obsah

Modelka hledaná ve Španělsku kvůli vraždě milionáře se přihlásila slovenské policii

Právo, ivi
Bratislava

Slovenská modelka Mária Kukučová (24), která je podezřelá z vraždy svého bývalého přítele, britského milionáře Andrewa Bushe (48), se v úterý dobrovolně přihlásila na policejním oddělení v Novém Městě nad Váhem. Podle informací televize Markíza na oddělení přišla v doprovodu svých rodičů a policie ji vyslechla.

Foto: Profimedia.cz

Slovenka Mária Kukučová se zavražděným britským obchodníkem se zlatem Andrewem Bushem

Článek

Na Slovensko měla Mária Kukučová přiletět v úterý odpoledne ze Španělska. Ve vile na španělském pobřeží Costa del Sol byl o víkendu milionář a obchodník se zlatem Andrew Bush zavražděn.

Podle televize Markíza budou nyní slovenské orgány rozhodovat, zda Kukučovou, jako podezřelou z vraždy, vydají do Španělska.

Bush byl o víkendu zastřelen dvěma ranami do hlavy. [celá zpráva]

Podle španělských médií měla Kukučová údajně čekat ve vile, až se Bush vrátí se svou novou milenkou, a po hádce ho měla zastřelit. Svědci ji pak viděli narychlo odjíždět z místa činu v jednom z Bushových aut.

Právě Bushova nová přítelkyně Maria Korotaevová ho údajně našla s prostřelenou hlavou. Britská média uvedla s odvoláním na policejní informace, že Kukučová je hlavní podezřelou.

„Pravděpodobně žárlila. Asi si řekla, že když nebude s ní, tak nebude s nikým,” uvedla podle slovenského serveru tvnoviny.sk Maria Korotaevová.

Otec Kukučové ale věří v dceřinu nevinu. „Mária nikomu neublížila. Ta se bála i pavouků,“ řekl její otec televizi Markíza. Je přesvědčený, že pokud by Bushe skutečně zabila, bylo by to prý v sebeobraně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám