Hlavní obsah

Než si Bruniová vzala Sarkozyho, měla prý vztah se socialistickým expremiérem

ČTK,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Bývalá francouzská první dáma Carla Bruniová-Sarkozyová měla podle nejmenovaného zdroje v minulosti krátký románek s novým ministrem zahraničí Laurentem Fabiusem, který byl dříve premiérem. Ani jeden z nich však tento vztah nikdy nepotvrdil, zdůraznil list Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Carla Bruniová si užívala se socialisty, ale usadila se s pravicovým prezidentem.

Článek

"Je pravda, že francouzská média o jejich vztahu věděla, ale nikdo o tom neinformoval," řekla před čtyřmi lety spisovatelka Valérie Bénaimová, podle které se románek odehrál na začátku tohoto tisíciletí. Bruniová měla tehdy spoustu přátel mezi francouzskými socialisty, byla stoupenkyní levice a na Fabiusovi ji údajně přitahovalo, že v polovině 80. let byl vůbec nejmladším francouzským premiérem.

Bénaimová milostný život italské zpěvačky popsala v knize Carla a Nicolas: pravdivý příběh. Mezi milenci pozdější manželky bývalého prezidenta Nicolase Sarkozyho byli zpěváci Mick Jagger a Eric Clapton. Nakonec si v roce 2008 vzala Sarkozyho a začala vyznávat konzervativní hodnoty, i když těsně před sňatkem uvedla, že ji "monogamní život nudí".

Reklama

Výběr článků

Načítám