Hlavní obsah

Na koupališti v Berlíně se zase servali, 11 zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Koupaliště Columbia v berlínské čtvrti Neukölln se v neděli večer stalo dějištěm divoké rvačky. Zraněno bylo 11 osob, z nichž tři lidé skončili v nemocnici, píše server týdeníku Focus.

Foto: Profimedia.cz

Koupaliště v berlínské čtvrti Neukölln

Článek

Konflikt odstartoval navečer, kdy ochranka požádala skupinu osmi až 12 lidí, aby opustili koupaliště kvůli nevhodnému chování. Ti nejprve žádosti vyhověli a odešli, aby se vzápětí vrátili.

„Někteří z nich dokonce přelezli plot, aby se dostali zpět do areálu koupaliště,“ sdělil policejní mluvčí serveru t-online. Kolem 19:30 vypukla bitka, kdy skupinka vyhozených návštěvníků začala bít zaměstnance koupaliště a tamější ochranku.

Podle policie útočníci dokonce použili pepřový sprej, který lidem způsobil podráždění a dušnost. Zmláceno bylo i šest návštěvníků koupaliště, kteří byli „ve špatnou chvíli na špatném místě“, píše Focus.

Zbitá návštěvnice a vyklizené koupaliště, tak skončily v Berlíně hrátky s vodními pistolkami

Evropa

Kromě šesti návštěvníků byli zbiti čtyři členové ochranky a jeden záchranář. Tři lidé skončili v nemocnici. Policie zatkla tři útočníky, ti jsou vyšetřováni kvůli ublížení na zdraví.

Hrátky s vodní pistolkou na berlínském koupališti skončily krvavou bitkou stovky lidí

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám