Hlavní obsah

Na Dunaji v Bratislavě se utrhl ponton s restaurací Knajpa

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Na Dunaji u bratislavského nákupního centra Eurovea se v úterý utrhl ponton s restaurací Knajpa. Ponton nekontrolovatelně plul po proudu, než ho zachytili hasiči.

BEZ KOMENTÁŘE: Na Dunaji v Bratislavě se utrhl ponton s restaurací Video: Ivan Vilček, Právo

 
Článek

Ponton s restaurací narazil do nákladní lodě, rozlomil se na dvě části, které ohrožovaly plavidla na Dunaji a hausbóty ukotvené u břehu. Hasičům se nakonec podařilo obě části ukotvit nedaleko zdrže Hrušov.

„Při události zasahovalo 15 hasičů na dvou člunech,“ oznámilo Prezidium hasičského a záchranného sboru Slovenské republiky na sociální síti.

Mluvčí hasičů Zuzana Farkasová potvrdila, že ponton byl původně ukotven mezi nákupním centrem Eurovea a mostem Apollo. „Hasiči při zásahu spolupracovali s dopravním úřadem a poříčním oddělením policejního sboru Slovenské republiky,“ řekla Farkasová.

Server tvnoviny.sk informoval, že na pontonu s restaurací nebyl žádný personál ani hosté, tudíž ke zranění osob nedošlo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám