Hlavní obsah

Mysleli si, že jen spí. Cestující ale během letu zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravděpodobně na infarkt zemřela během letu z Londýna do Nice 73letá pasažérka British Airways. Spolucestující nejdříve měli za to, že žena pouze spí, pravdu odhalili až ve chvíli, kdy se po přistání ve Francii neprobudila. Záchranáři se ji pokoušeli resuscitovat, avšak marně.

Foto: Profimedia.cz

K úmrtí došlo na lince British Airways (ilustrační foto).

Článek

O případu, k němuž došlo během čtvrtečního letu, píše server Insider. S odkazem na francouzská média uvádí, že let byl o dvě hodiny opožděn, pasažéři si proto mysleli, že jejich starší spolucestující odpočívá. Když se ale ani po přistání nepohnula, upozornili posádku, která okamžitě zalarmovala záchrannou službu.

Příchozí záchranáři se ženu pokusili oživit, avšak marně, museli proto konstatovat smrt. Cestující patrně postihl někdy během letu infarkt, v tuto chvíli však není příčina potvrzena. Není ani jasné, jaké národnosti pasažérka byla a zda cestovala sama.

„Naneštěstí nám během letu z Londýna do Nice zemřela zákaznice. Myšlenkami jsme v této nelehké situaci s její rodinou,“ okomentovaly případ British Airways.

Úmrtí v průběhu letu jsou podle Insideru vzácná, nikoli však ojedinělá. Na každých 287 milionů cestujících British Airways připadá jedna smrt, uvádí server s odkazem na britský úřad pro civilní letectví.

Opilý cestující skončil v poutech poté, co rozpoutal rvačku v letadle

Cestování

Nejste vhodně oblečená, slyšela cestující od letušky. Aerolinky vzápětí přispěchaly s omluvou

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám