Hlavní obsah

Muž zastřelil na slovenské diskotéce člověka, policie ho dopadla v lese

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horovce u Púchova
Aktualizováno

V obci Horovce u Púchova na západě Slovenska došlo v sobotu nad ránem na místní diskotéce ke střelbě, při níž zemřel jeden člověk a dva utrpěli zranění. Střelci se podařilo z místza utéct. Policie ho však po několika hodinách dopadla. Zbraň vlastnil podle informací slovenských webů nelegálně.

Foto: TV Markíza

Po střelbě v místní diskotéce v Horovcích u Púchova zemřel člověk.

Článek

Podle webu tvnoviny.sk došlo na diskotéce ke sporu mezi čtyřmi muži ve věku 19 až 20 let. „Jeden z nich začal střílet. Výsledkem je jeden mrtvý a dva zranění v oblasti hlavy a břicha. Zranění byli převezeni do nemocnic v Považské Bystrici a v Trenčíně,“ informoval web.

„Na místo jsme vyslali záchranáře. Bohužel, u jedné osoby musel lékař konstatovat smrt,“ řekla webu topky.sk mluvčí záchranářů Alena Krčová. Podle mluvčí utrpěli další dva muži vážná zranění. Jeden člověk přišel o ledvinu, druhý byl uveden do umělého spánku.

Foto: TV Markíza

V místní diskotéce v Horovcích u Púchova se střílelo.

Pachatel byl několik hodin na útěku. Policisté jej nakonec dopadli v blízkém lese. Podle serveru pluska.sk webu je pachatelem „známá firma“ z nedaleké obce Dulov.

„Už dávno měl sedět ve vězení,“ domnívají se obyvatelé okolních obcí, kteří ho dobře znají.

Ke střelbě došlo jen několik dní po tragédii v Dubnici nad Váhom. Pondělní střelba si zde vyžádala dva životy. Bývalý zaměstnanec zdejší firmy zastřelil svého nadřízeného a pak spáchal sebevraždu. Mělo jít o pomstu za propuštění ze zaměstnání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám