Hlavní obsah

Mladí Češi dělali ostudu na Istrii, v baru rozpoutali bitku a skončili v cele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rovinj

Skupině českých turistů se v noci na pátek vymkla z rukou pitka v istrijském letovisku Rovinj. Jak píše portál vecernji.hr, začali čtyři mladíci a dvě dívky ve věku od 22 do 27 let nejprve polévat ostatní hosty v baru. Na pokusy obsluhy o uklidnění situace pak reagovali rozjaření Češi nadávkami, ke kterým přidali údery pěstmi a kopance.

Foto: Profimedia.cz

Mladí Češi vyvolali rvačku v chorvatském letovisku Rovinj.

Článek

Agresivita hostů ještě vzrostla poté, co se je personálu podniku podařilo "vyprovodit" na parkoviště. Mladí Češi dokonce zaútočili na přivolané policisty a jednomu z členů zasahující hlídky se šestadvacetiletý rozjařený Čech pokusil vytáhnout z pouzdra pistoli. Za pomoci barmana se ale policistovi podařilo útočníka zpacifikovat.

Ani s nasazenými pouty a posazen do policejního vozu se ale úplně neuklidnil a kopal a plival kolem sebe, jeho kamarádi navíc policistům nadávali.

Nakonec skončila celá šestice na policejní služebně, kde si vyslechli obvinění z narušování veřejného pořádku, tři nejagresivnější Češi navíc strávili noc v cele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám