Hlavní obsah

Francouzští žáci prohledali učiteli mobil a zmlátili ho

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Na výletě v Maďarsku našli francouzští žáci v mobilním telefonu svého učitele video se sexuální tematikou. Skupina dětí ve věku 10 až 15 let vzápětí svého učitele napadla a zmlátila přímo v centru Budapešti. O případu informoval deník Blikk.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žáci policii tvrdili, že v průběhu výletu měl učitel pedofilní sklony a opakovaně měl vtrhnout do sprch bez zaklepání.

Skupina francouzských dětí cestovala se svým učitelem po Maďarsku celý týden a Budapešť byla poslední zastávkou. Na hotelu se chovali žáci nepřístojně a způsobili materiální škody. Hotel museli opustit a noc strávili v parku v centru města. Učitel tvrdil, že na další hotel nemají peníze.

V průběhu noci si jeden ze žáků stěžoval na prudké bolesti hlavy a začal hledat léky v učitelově tašce. Našel přitom mobilní telefon, v jehož paměti bylo video se sexuální tematikou. Žáci obvinili pedagoga z pedofilie a rozezleni už tím, že museli spát pod širým nebem, začali učitele mlátit. Po útoku vyhledal učitel lékařskou pomoc.

Maďarská policie po výslechu v přítomnosti zástupce francouzského velvyslanectví studenty propustila. „Případem se budou zabývat francouzské úřady, protože všichni účastníci konfliktu byli občané Francie,“ uvedl mluvčí policie Péter Pap.

Reklama

Výběr článků

Načítám