Hlavní obsah

Čtyřletý chlapeček nepozorovaně zmizel z polské nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nemocnici v Ostrovu Velkopolském (Velkopolské vojvodství) ve středu večer zažili chvíle strachu. Z uzavřeného dětského oddělení zmizel čtyřletý chlapec, který byl před dvěma dny hospitalizován.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Personál prohledal celou nemocnici, avšak bez úspěchu, informoval ve čtvrtek server wp.pl. V době, kdy v nemocnici zavládla panika, stál malý chlapec osamoceně asi půl kilometru od nemocnice na okraji silnice. Právě v tu chvíli kolem chlapce projížděla v autě rodina ze Slupska.

Protože ale bylo osm hodin večer, zdálo se rodině divné, že chlapec stojí na silnici sám. Rodina tak u chlapce zastavila a zavolala policii. „Na otázky jak se jmenuje, odkud přišel a proč je sám na ulici a kde jsou jeho rodiče, chlapec neuměl odpovědět,“ informoval ostrow24.tv.

„Útěk“ se šťastným koncem

Záhadu okolo malého pacienta odhalila žena, která na místo dorazila o několik minut později. Jednalo se o zdravotní sestru dětského oddělení nemocnice, která se chlapce rozhodla hledat. „Policie chlapce i sestru odvezla zpět do nemocnice a začala vyšetřovat, jak se něco takového mohlo vůbec stát,“ uvedl server ostrow24.tv.

Podle výpovědí zaměstnanců nemocnice je téměř nemožné, aby si chlapec dveře u východu z nemocnice otevřel sám. Tlačítko na jejich otevření je totiž umístěno poměrně vysoko. Nejvíce pravděpodobný se tak jeví scénář, kdy dveře někdo zapomněl zavřít a chlapec tak mohl nemocnici nepozorovaně opustit.

Mladík se přizabil při jízdě lesem na Táborsku, pak utekl z nemocnice

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám